Cum aleg verighetele ? Este o intrebare ce chinuie orice cuplu indragostit care vrea sa faca pasul cel mare.

DiaModis are raspunsul, nu tu alegi verighetele, ele te aleg pe tine. Ce inseamna asta ?

Inseamna ca, pentru ca traim in era digitala, putem cauta pe google “wedding bands” si obtinem practic toate tipurile si ideile de verighete posibile.
Apoi navigam si gasim o idee care ne place dupa care intram in legatura pe CHAT-ul de pe site, sau e-mail cu DiaModis si cerem cotatie pe baza acelei poze care ne-a inspirat.
Mai departe probabil ca vrem sa personalizam cat de cat acea idee incat sa fie unica, sa ne reprezinte intru totul. Si iarasi DiaModis este solutia.


De ce?

Pentru ca beneficiem de echipamente si softuri incat acum desenam orice in Matrix (soft dedicat folosit de aproximativ doar 400 bijuterii la nivel mondial), printam 3D, finisam cu laserul si deci putem crea orice, literalmente orice.
Orice visezi tu, noi putem transforma intr-o verigheta din aur sau platina cu sau fara diamante si alte pietre pretioase naturale.

Asadar n-o sa stam sa iti explicam tehnic aspecte cum ar fi : verighete bombate, semibombate, drepte, barcuta, cu gherute, cu montura americana a pietrelor, rodinate sau aplicate, lucioase, mate sidef, mate satin, finisate gheata sau ciocan, din una sau din mai mule culori. Ar fi irelevant.

Singurul aspect pe care trebuie sa il intelegi si de care te poti bucura este ca DiaModis poate crea orice, asadar intra in legatura cu noi, arata-ne o poza sau o schita si gata, vei avea solutia completa pentru un set de verighete unic, personalizat in orice fel iti poti tu imagina.

Iar daca faci parte dintre putinii cei care stiu exact ce vor, este cu atat mai simplu, nu mai trebuie sa astepti sa gasesti o poza pe net care sa iti trezeasca anumite sentimente ci este de ajuns sa ne spui ce vrei si noi putem executa.

Te asteptam sa descoperi propunerile noastre in conformitate cu moda din domeniu aici

Si nu uita, orice verigheta se poate face atat din aur (alb, galben, roz sau combinat) cat si din platina, unic in Romania, da, verighete din platina la comanda, orice model, da, se poate, la DiaModis!