DiaModis a aparut pe piata de inele de logodna si verighete din aur sau din platina echipate cu diamante sau alte pietre pretioase naturale ( rubine, smaralde, diamant negru, diamant albastru, safir, etc ) incercand si reusind sa creeze un parteneriat solid cu fiecare client. Am devenit in scurt timp un etalon de bijuterie care este mai mult decat magazin. Suntem acea bijuterie la care apelezi din nou si din nou, mereu satisfacut de legatura aproape intima ce se creaza intre noi ca si parteneri. Putem executa literalmente orice fel de bijuterie la comanda si garantat iti oferim cea mai calificata si facila consiliere atat inainte de achizitie cat si dupa.

Din pacate, 99% din magazinele de bijuterii cadou din Romania nu produc ci doar comercializeaza ( pe romaneste fac specula, iau din stanga si dau in dreapta ) marfa de slaba calitate import Turcia sau alte tari unde totul se face la gramada, pe repede inainte adica ieftin si prost. Mai mult, pietrele pe care le veti primi de la aproape orice "butic" online sau stradal din Romania sunt de foarta slaba calitate, informatie verificabila prin analiza acelor bijuterii la ANPC.

Noi suntem hotarati sa oferim calitate reala a bijuteriei dar si a intretinerii ulterioare.

Dispunem de atelier echipat cu aparatura computerizata de ultima generatie ceea ce ne permite sa obtinem bijuterii perfect realizate iar pietrele folosite sunt de cea mai buna calitate, toate naturale, nu sintetice, nu create in laborator.

In plus, noi nu lipim pietre, toate pietrele montate de tintuitorii nostri ajung pe bijuterie prin tehnica tintuirii adica fiecare pietricica naturala este incastrata fizic in aur acest aspect asigurandu-va ca in timp nu veti avea o bijuterie careia ii cad pietrele ci una care va arata dupa 10 ani ca in prima zi. 

Evident investitiile facute de catre DiaModis in echipamente si in calificarea personalului ( atat tehnic cat si de vanzari ) duc la un cost corect al bijuteriei finale, cost care poate parea mare dar care aduce cu sine calitate reala si garantii reale.

Produsele propuse de DiaModis, multe dintre ele unice in Romania sunt : inele de logodna, verighete, bratari cu banut, bratari cu nume, bratari clasice, bratari tennis, inele florale, inele model infinit, pandantive si bratari cheita, pandantive si cercei cruciulita, pandantive inimioare sau litere, medalioane pentru poze, bijuterii cadou horoscop zodiac, cercei clasici sau stud, bratari pentru barbati, butoni pentru barbati, pandantive pentru barbati, piercinguri, piercinguri false, flasuri si multe altele.

Concluzii:

 • Executam bijuteriile aici in Bucuresti in prima fabrica moderna de bijuterii din Romania ( da, fabrica nu cine stie ce debara de prin Obor).
 • Executam si bijuterii la comanda ( orice fel de obiect din aur sau platina cu sau fara pietre naturale. Totul se face pe calculator si aveti ocazia inaintea turnarii bijuteriei sa vedeti imagini 3D cu obiectul dorit pentru a da OKul final sau a modifica conform imaginatiei dumneavoastra ) !
 • Folosim doar pietre naturale 100 % ( sunteti invitati oricand doriti sa trimiteti spre analiza la ANPC - cost aprox. 15 ron - orice bijuterie de-a noastra. Nu va recomandam sa faceti asta cu bijuteriile luate din alta parte ... s-ar putea sa primiti un buletin de analiza care sa va lase un gust amar ) ;
 • Folosim doar aur pur 99.999% provenit din lingouri achizitionat de la firmele de profil ;
 • Folosim pe langa aur, pentru a obtine karatajul dorit, aliaj import Italia de cea mai buna calitate;
 • Suntem singura bijuterie din Romania care produce bijuterii si din platina;
 • Investim permanent in echipamente de ultima generatie care sa permita executia de o calitate exceptionala in raport cu pretentiile actuale dar si de maine;

 • La orice comanda primesti o cutiuta de bijuterii si o punguta cadou premium, incluse in pret;
 • In cazul in care, din orice motiv, in termen legal decizi ca vrei sa returnezi bijuteria vei gasi la noi transparenta maxima si returnarea sumei de achizitie in termenul legal de 14 zile;
 • Ai garantie pe viata la toate pietrele naturale folosite;
 • Ai garantie 2 ani pentru intretinerea bijuteriei;

Suntem perfectionisti, suntem pretentiosi, pentru noi dar mai ales pentru tine.
Suntem alegerea desteapta, fii destept, alege calitatea, alege DiaModis