Din dorința de a ușura procesul de cumpărare a bijuteriilor Diamodis, am implementat în sistemul nostru o multitudine de posibilități de plată a produselor. Fie că doriți să le cumpărați din confortul propriei locuințe, fie că vreți să vizitați magazinul nostru, diversitatea prin care puteți achita contravaloarea facturii aferente vă oferă libertate și posibilități de alegere.

Iată care sunt metodele de plată disponibile la cumpărarea bijuteriilor Diamodis:

1. CASH, dacă le cumpărați din magazinul nostru:
Plata pe loc, la caseria magazinului nostru, este o opțiune disponibilă pentru fiecare client care ne trece pragul. Puteți achita suma parțial, dacă doriți o bijuterie la comandă, sau total. Membrii echipei noastre vă vor ghida în tot acest proces, dacă aveți nevoie de asistență.

2. POS, de asemenea dacă le cumpărați din magazinul nostru:
În magazinul nostru aveți, de asemenea, posibilitatea de a plăti prin POS, dacă nu doriți să achitați cu bani cash. Cardurile acceptate acoperă o arie mare, putând fi posibilă plata cu Master Card, Visa, Discover Network.

3. RAMBURS, atunci când veți primi coletul:
La primirea coletului, îl veți putea deschide, o veți putea studia și, dacă este pe placul dumneavoastră și conform așteptărilor, puteți achita contravaloarea ei curierului. În caz contrar, o puteți returna fără niciun cost. Pentru lansarea în execuție a bijuteriilor cu valoare începând de la 2.000 de lei este necesară achitarea unui avans.

4. TRANSFER BANCAR, după eliberarea facturii proforme:
Dacă doriți să achitați contravaloarea bijuteriei comandate prin transfer bancar, luați legătura cu unul dintre reprezentanții noștri printr-una dintre metodele de contact, iar el vă va elibera o factură proformă.

5. Paypal, direct din confortul locuinței dumneavoastră
Pentru că suntem o companie modernă, adaptată noilor tendințe, am decis implementarea sistemului de plata Paypal, care oferă clienților noștri posibilitatea de a cumpăra și achita bijuteriile dorite direct din confortul propriei locuințe. Sistemul este unul folosit la nivel mondial și oferă un maximum de siguranță utilizatorilor săi.